Inbreker op school tijdens de kerstvakantie

Een medewerker van de Sint Eduardus school in de Broeder Frederikstraat contacteerde maandagochtend de politie omdat hij vermoedde dat er een inbreker in de school aanwezig was. Er werden meteen patrouilles aangestuurd en die troffen in één van de wc-hokjes een 41-jarige man aan. Hij bleek uitvoerig bekend bij de politie voor talloze feiten. Ondanks zijn bezoek aan de school had hij zijn lesje duidelijk nog niet geleerd. In het schoolgebouw waren verschillende kasten opengetrokken. Er werd ook een zak met inbrekersmateriaal en een potje kleingeld aangetroffen. De verdachte werd gearresteerd.

Bron lokale politie Antwerpen

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.