Merksem op zoek naar topsporters en verdienstelijke sportclubleden

Op dinsdag 3 maart 2020 zet het district Merksem de prestaties van zijn topsporters en verdienstelijke sportclubleden in de kijker. Sporters nomineren voor de viering kan tot 31 december 2019.

Het district Merksem viert kampioenen op een Belgisch, Vlaams of Provinciaal kampioenschap en sporters die deelnamen aan een Europees of Wereldkampioenschap, Wereldspelen, Jeugdolympiades, Universiades, Olympische of Paralympische Spelen.

Merksemnaren kunnen zelf sporters nomineren door een motivatie en duidelijke portretfoto van de sporter te mailen naar de sportantenne via sportantenne.merksem@stad.antwerpen.be. De deadline voor het indienen van nominaties is dinsdag 31 december.

Naast de sporters die een titel behaalden en gevierd worden, zijn er nog een aantal laureaten:

· Van elke Merksemse sportclub die is aangesloten bij de sportraad wordt er ook een ‘verdienstelijk clublid’ gevierd dat sportief of extrasportief uitblonk in 2019.

· De G-sporttrofee wordt toegekend aan een persoon die in 2019 bijdroeg aan het stimuleren van G-sport in Merksem, of een Merksemnaar die zich inzette voor G-sport in het algemeen.

· Als kers op de taart wordt tijdens de viering bekendgemaakt wie de Merksemse sportambassadeur voor 2020 is.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.