Online infosessies ivm de omschakeling van het verkeer op de Theunisbrug en de aankomende werken aan het Duvelsplein

Omwille van de coronamaatregelen worden momenteel geen infomarkten georganiseerd ivm de werken aan het de Theunisbrug en het Duvelsplein. Nochtans staat er de komende periode heel wat te gebeuren met de omschakeling van het verkeer op de Theunisbrug en de start van de werken aan het Duvelsplein. Om de bewoners in de omgeving toch zo goed mogelijk te informeren over de start van de werken, organiseert men twee online infosessies op dinsdag 16 juni.

Er is een infosessie om 16u en een sessie om 19u. Elke sessie duurt ongeveer een uur. Tijdens beide infosessies wordt dezelfde presentatie gegeven. Je kan dus zelf kiezen welk moment voor jou het beste uitkomt. Je moet je wel vooraf aanmelden via onderstaande link. Passen deze momenten niet voor jou? Geen probleem: men neemt de presentatie op zodat je die achteraf kan (her)bekijken.

Eén dag voor de infosessie ontvang je een mail met praktische tips en de link voor de sessie. Met die link krijg je de dag nadien toegang tot het online videoplatform.

Schrijf je hier in voor de online infosessie.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.