Asfalteringwerken Victor Govaerslaan

In de Victor Govaerslaan wordt de toplaag asfalt vervangen van het kruispunt Lambrechtshoekenlaan – Maantjessteenweg (exclusief het kruispunt) tot het kruispunt met de Wulpstraat (inclusief het kruispunt). In de werfzone geldt een parkeerverbod en zijn garages niet bereikbaar tijdens de werken. De voet- en fietspaden blijven steeds toegankelijk. De werken worden in twee fasen uitgevoerd.

Fase 1
Als de weersomstandigheden het toelaten start de aannemer op dinsdag 7 juli met fase 1 van de werken, aan de even zijde. Deze werken zijn gepland tot vrijdag 10 juli. De Victor Govaerslaan is aan de even zijde afgesloten vanaf de Maantjessteenweg tot voorbij het kruispunt met de Wulpstraat. Het verkeer aan de oneven zijde, richting Merksem, kan de Victor Govaerslaan blijven gebruiken. Het verkeer richting Luchtbal wordt omgeleid via de Lambrechtshoekenlaan, Groenendaallaan, Noorderlaan en Havanastraat. Plaatselijk verkeer komende van de Laarsebaan wordt omgeleid via de Trompetvogelstraat naar de Maantjessteenweg. De Wulpstraat loopt dood op de werfzone. De Kruisbekstraat loopt eveneens dood op de werfzone en is tijdelijk dubbelrichting voor lokaal verkeer. Om keren in de straat mogelijk te maken geldt er een plaatselijk parkeerverbod.

Fase 2
Als de weersomstandigheden het toelaten start de aannemer op dinsdag 4 augustus met fase 2 van de werken, aan de oneven zijde. Deze werken zijn gepland tot vrijdag 7 augustus. De Victor Govaerslaan is aan de oneven zijde afgesloten vanaf de Chicagostraat tot aan de Maantjessteenweg. Het verkeer aan de even zijde, richting Luchtbal, kan de Victor Govaerslaan blijven gebruiken. Het verkeer richting Merksem wordt omgeleid via de Noorderlaan, Groenendaallaan en Lambrechtshoekenlaan. Plaatselijk verkeer vanuit de wijk Lambrechtshoeken richting Victor Govaerslaan wordt omgeleid via de Lambrechtshoekenlaan. De Rietschoorvelden loopt dood op de werfzone.

Indien de werken niet kunnen worden uitgevoerd omwille van slechte weersomstandigheden worden ze op een later tijdstip uitgevoerd.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.