Ben jij klaar voor de zomer in je kot?

Zomeren thuis of ‘in je kot’, is een begrip dat dit jaar nog meer van toepassing is dan andere jaren. Vele mensen slaan de jaarlijkse buitenlandse vakantie over en beleven deze zomer thuis of in eigen land.

Relaxen in een mooie, verzorgde tuin, sporten in de buitenlucht, met de fiets of wandelend de streek verkennen, luieren onder een stralende zon, een gezellige barbecue met familie en vrienden,… Dit zijn maar enkele voorbeelden van de dingen waarvan we in de zomer genieten.

Om de zomer van 2020 (brand)veilig door te komen kan je je beter goed voorbereiden.
Want met een goede voorbereiding verzeker je je van een geslaagde #staycation.

Wees voorbereid en zorg ervoor dat jij, je familie en je vrienden (brand)veilig kunnen genieten van een welverdiende #zomerinjekot!

Oscare vzw, nazorg- en onderzoekscentrum voor patiënten met brandwonden, lanceert de campagne “Zomer in je kot!” om mensen bewust te maken van de gevaren rond brand en brandwonden tijdens de zomermaanden.

“Aan de hand van kortfilmpjes en extra informatie (infographics) willen wij mensen attent maken van de gevaarlijke (brand)situaties, thuis en tijdens het rondtrekken in het binnenland, waar men best rekening mee kan houden. Beter voorkomen dan genezen is dus hier zeker van toepassing.” aldus Peter Van Rossum

Je kan al de informatie terugvinden via www.zomerinjekot.be

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.