Werken bushalte Zwaantjeslei

Momenteel ligt de stopplaats “Merksem De Brem” (nummer 103758) ter hoogte van de Zwaantjeslei 86. Deze stopplaats wordt definitief verplaatst naar de overzijde van het dienstencentrum De Brem. De aannemer richt een aparte halteplaats met schuilhuisje in voor busverkeer richting Merksem zodat het meer comfortabel wordt voor de reizigers.

Als de weersomstandigheden het toelaten voert de aannemer de werken uit van 6 tot 10 juli 2020. Tijdens de werken geldt een plaatselijk parkeerverbod ter hoogte van het dienstencentrum aan beide zijden van de straat. Het verkeer blijft mogelijk in beide richtingen via een versmalde rijbaan (beurtelings verkeer). De toegangen van het dienstencentrum blijven bereikbaar. De bushaltes blijven tijdens de werken in gebruik.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.