Heraanleg speel-en sportterrein Kastanjeboomplein

In 2022 legt het district Merksem het speel- en sportterrein aan het Kastanjeboomplein opnieuw aan. Om dit speel- en sportterrein nog leuker en toffer te maken, luistert men graag naar uw ideeën.

De online bevraging op https://oor.antwerpen.be/kastanjeboomplein kunt u nog tot 13 september 2020 invullen. U mag uw ideeën of suggesties ook per mail tot 13 september bezorgen aan wijkoverleg.merksem@antwerpen.be. Uw input wordt verwerkt en gebruikt bij de opmaak van het nieuwe speel- en sportterrein.

Daarnaast kunt u indien u geen computer ter beschikking heeft of u graag persoonlijk uw mening en ideeën komt geven terecht op dinsdag 8 september van 18.00u – 19.00u op het speel-en sportterrein Kastanjeboomplein.

Voor dit moment zal men natuurlijk rekening met de huidige geldende coronamaatregelen. Het aantal personen wordt beperkt tot maximaal 10 waarbij men 1,5 meter afstand moet bewaren en alle aanwezigen dragen een mondmasker. Daarom vraagt men u ook om vooraf in te schrijven voor dit moment. Er zijn vier sessies.U kunt u tot 6 september 2020 inschrijven door uw naam, adres, telefoonnummer en mailadres te bezorgen aan wijkoverleg.merksem@antwerpen.be of telefonisch via 03/338.72.49. U kunt kiezen tussen volgende sessies: 18.00u, 18.15u, 18.30u en 18.45u. Gelieve slechts één persoon per gezin af te vaardigen.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.