WOT betrapt drugsdealer

In de vooravond van woensdag kreeg het wijkondersteuningsteam (WOT) van de regio Noord een man in de gaten die aan de Van Stralenlei zenuwachtig zijn gsm hanteerde. De man maakte contact met iemand anders en korte tijd later gingen de twee weer uit mekaar. De man had net cannabis gekocht en er werd een onmiddellijke minnelijke schikking opgesteld. Ook de verkoper is door de politie tegengehouden. Hij had nog een dosis cocaïne op zak en wat cash geld. Bij hem thuis zijn is nog meer geld en drugs gevonden en ook verpakkingsmateriaal. Gezien het vermoeden dat de man van 21 drugs verkocht, wordt de man voorgeleid bij de onderzoeksrechter.

Bron Lokale Politie Antwerpen

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.