Verkeerscontrole Merksem

Het wijkteam van Merksem ging dinsdag te voet op pad om toezicht te houden op asociaal verkeersgedrag. Een ploeg in burger deed hetzelfde. Op de Bredabaan, Gagelveldenstraat en Terlindenhofstraat samen negeerden zeven bestuurders een parkeerverbod. In de Van Reeethstraat, Beeckmansstraat en Weggestraat hadden bestuurders hun auto op het voetpad geparkeerd. Op de laatste locatie liet de bestuurder de auto niet slotvast, met draaiende motor en met een kleine baby aan boord achter. Verder negeerden nog zeven bestuurders de doorlopende witte lijn aan de Fr. De L’Arbrelaan. Twee bestuurders draaiden terug over de volle witte lijn en één iemand was aan het gsm’en tijdens het rijden.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.