District laat bewoners van Merksemse woonzorgcentra en serviceflats weten dat er aan hen wordt gedacht

Tijdens de eerste lockdown in het voorjaar van 2020 organiseerde het district concerten van Merksemse artiesten in de tuinen van de Merksemse diensten- en woonzorgcentra. Ondertussen zijn er nog steeds coronamaatregelen van kracht en kunnen de vele bewoners van woonzorgcentra en serviceflats opnieuw een opkikker gebruiken. Het district schenkt hen daarom in deze moeilijke eindejaarsperiode een plantje en een postkaart met nieuwjaarswensen.

“Het district Merksem schenkt deze attentie aan die Merksemnaren die het hardst door de coronapandemie worden getroffen, om zo tijdens de donkerste dagen van een zeer moeilijk jaar hun levensomstandigheden toch wat op te fleuren,” aldus districtsschepen voor senioren Patrick Van den Bempt.

Het initiatief wordt geapprecieerd door de bewoners en het personeel van de Merksemse woonzorgcentra en serviceflats. “Het plantje en het kaartje zijn een leuke verrassing en een mooi gebaar van het bestuur”, aldus een bewoonster van woonzorgcentrum Melgeshof.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.