Gezochte man gooit identiteitskaart weg om controle te omzeilen

Een patrouille van het wijkteam van Merksem merkte donderdagavond een verdacht voertuig op. Toen ze wilden overgaan tot controle reed het voertuig weg richting Bredabaan en Jaak Coveliersstraat. Op een bepaald moment zien de inspecteurs dat een inzittende iets uit het voertuig werpt. Met behulp van een ploeg van de mobiele eenheid kan het voertuig onderschept worden. De passagier beweerde geen identiteitsdocumenten op zak te hebben. Ondertussen was echter duidelijk geworden dat het voorwerp dat uit de wagen was geworpen de identiteitskaart van de man betrof. Hij bleek immers geseind als ontvluchte gevange en had nog 42 maanden gevangenisstraf op zijn naam staan. Hij bleek al sinds 2017 gezocht en kreeg van de inspecteurs meteen een enkele rit richting gevangenis aangeboden.

Bron Lokale Politie Antwerpen

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.