112 nieuws Merksem

Sluikstorters geïdentificeerd

Op woensdag is het wijkteam van Merksem opnieuw op pad gegaan samen met het Cleanteam van Stad Antwerpen, stadsreiniging en de buurtregisseur. Onder de naam Bredabaan XL is een samenwerking op touw gezet waarbij ook de omgeving rond de Bredabaan extra aandacht krijgt. Denk maar aan de Ringlaan, Lambrechtshoekenlaan, Maantjessteenweg, Victor Govaerslaan en Groenendaallaan. 29 sluikstorten zijn opgeruimd en vijf verdachten van sluikstort konden geïdentificeerd worden. Wat moest opgeruimd worden zijn bijvoorbeeld afvalzakken die verkeerd aangeboden werden, winkelzakken, speelgoed … en zélfs een kapot toilet. Gisteren viel het oog van de politie ook op een aanzienlijk sluikstort aan de Deurnsebaan. Ook hier is de vermoedelijke sluikstorter geïdentificeerd geraakt. Medewerkers van Stadsreiniging verwijderden het sluikstort onmiddellijk uit het straatbeeld.

Bron Lokale Politie Antwerpen

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.