Bestuurders blijven gsm’end rondrijden

Het hele weekend was het wijkteam van Merksem en Luchtbal in de weer tegen overlast in de omgeving. Ook de overlast die verkeersovertreders veroorzaken worden aangepakt. 35 keer konden ze een parkeerovertreding vaststellen. Sommigen parkeerden op het voetpad, anderen op het verdrijvingsvak of op plaatsen voor mindervaliden enz. 66 bestuurders waren aan het bellen en rijden tegelijk. Twee bestuurders waren niet in orde met de technische keuring en maar liefst 21 auto’s reden rond met een defecte verlichting. Daar is telkens een proces-verbaal van waarschuwing voor opgesteld. Verder konden ze ook nog 19 gevallen van sluikstort aanmelden bij de stad. De stedelijke diensten hebben alles ondertussen al opgeruimd. Eén sluikstorter zal een proces-verbaal krijgen. In het afval zijn z’n gegevens gevonden. Een wildplasser en twee personen met cannabis op zak kregen ook nog de gepaste regeling.

Bron Lokale Politie Antwerpn

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.