Aangepaste evenementen ivm Corona

Omwille van de coronamaatregelen werd er beslist om een aantal districtsevenementen in januari/februari/maart 2021 te annuleren of aan te passen rekening houdend met de geldende richtlijnen om de verspreiding van het coronavirus te beperken:

  • Week van de poëzie: vanaf vandaag, 29 januari, tot en met 21 februari 2021 kunnen de geselecteerde gedichten en foto’s bekeken worden op grote panelen in het Gemeentepark Roosendael, de brochure zelf zal per post bezorgd worden of kunnen afgehaald worden. De uitreiking van de brochure werd geannuleerd;
  • Dag van de Merksemse vrijwilligers, zaterdag 6 maart 2021: er is geen receptie, er wordt wel een verdeling van een geschenk voor de vrijwilligers georganiseerd. Het geschenk zal ook aan de raadsleden bezorgd worden via de post.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.