Junior Team 2021-2022 : Stel je kandidaat

Ben je of ken je een jongere die nieuwsgierig is naar wat de wereld te bieden heeft en goesting heeft om bij te leren en leeftijdsgenoten te leren kennen? Zo’n jongere die ambassadeur wil zijn voor álle Merksemse jongeren en hun stem wil vertegenwoordigen bij het districtsbestuur? Inschrijven voor het Junior Team 2021-2022 is nog mogelijk tot 31 mei.

In september start er een nieuw Junior Team en dat betekent dat er 12 enthousiaste jonge Merksemnaren nodig zijn om een nieuwe groep te vormen. Elke maand komt het Junior Team één keer samen op woensdagnamiddag om samen te werken, samen te denken en samen pret te maken. De jongeren werken mee aan een leeftijdsvriendelijk beleid rond allerlei maatschappelijke thema’s. Ze zijn ze de jonge ambassadeurs van het district en tonen dat op hun eigen YouTube-kanaal.

Wie zoekt men? De jongeren…
… zitten volgend schooljaar in het 6e leerjaar
… wonen in Merksem
… willen graag een steentje bijdragen aan het beste district
… staan graag in de kijker
… hebben een mening die ze graag delen

Nog twijfels? Surf naar www.merksem.be/juniorteam en ontdek het sterke werk van het Junior Team 2020-2021.

Overtuigd? Schrijf in voor 31 mei 2021

Meer info nodig? neem contact op met Jeugddienst Merksem | jeugddienst.merksem@antwerpen.be | 03 646 76 00

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.