Opnieuw namaak verkocht voor politiekantoor

Zaterdag controleerde de politie een jongeman die zich gedacht gedroeg voor het kantoor aan de Borrewaterstraat. Het wijkteam daar had hem opgemerkt en kreeg spontaan het relaas dat hij oortjes verkocht van een bekend merk met een stuk fruit in het logo. En dat voor een appel en een ei. Zo had hij zes stuks op zak. Omwille van de lage prijs, 20 euro, vermoedden de leden van het wijkteam dat het om namaak ging. Alle koopwaar hadden ook hetzelfde serienummer. Op verzoek van het parket is bij hem thuis een huiszoeking gebeurd. Daar zijn nog eens 150 van die sets gevonden. Uitgerekend tijdens de huiszoeking kwam er nog een klant een eerder aangekocht exemplaar ruilen voor een nieuw setje omdat het zijne al stuk was. Er is een proces-verbaal opgesteld. Voor het kantoor werd eerder deze week ook al namaakparfum verkocht.

Bron Lokale Politie Antwerpen

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.