Metropoolstraat enkelrichting vanaf 3 mei 2021

Ter hoogte van de Metropoolstraat wordt het Albertkanaal gemiddeld 15 meter breder. Over een strook van ongeveer 1,1 kilometer wordt ook een nieuwe kaaimuur aangelegd. In de tweede helft van 2019 is er reeds een deel van deze werken uitgevoerd. Vanaf 19 april 2021 loopt fase 2 van deze werken. In de loop van november 2021 zijn de werken afgerond

Op 19 april 2021 zijn de werken aan de verbreding van het Albertkanaal langs de Metropoolstraat van start gegaan. Er wordt gewerkt tussen de Straalstraat en de Jozef Colgelslei (Schoten).

Tijdens de volledige looptijd van de werken volgen de fietsers een omleiding via de Toekomstlaan. Van 3 tot eind mei 2021 is er eveneens hinder voor het autoverkeer en is de Metropoolstraat enkelrichting naar Schoten toe.

Hinder en omleidingen

  • Fietspad afgesloten tussen de Straalstraat en de Jozef Colgelslei.
  • Fietsers volgen een omleiding via de Straalstraat, de Toekomstlaan en de Jozef Cogelslei
  • Autoverkeer: Vaartkaai en Metropoolstraat enkelrichting naar Schoten toe tussen de Straalstraat en de Jozef Colgelslei
  • Het autoverkeer volgt een omleiding via de Kruningenstraat, de Eduard Steursstraat, de Eethuisstraat, de Oudebareellei, de Bredabaan en de Straalstraat.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.