112 nieuws Merksem

11 vervallen keuringsattesten

Tijdens het voorbije weekend heeft de wijkpolitie in de omgeving van Luchtbal en Merksem verhoogd toezicht gehouden met de bedoeling om verschillende fenomenen van overlast te beperken. 14 foutparkeerders zijn toen tegen de lamp gelopen. Ze parkeerden op het voetpad, op het verdrijvingsvak, tussen borden die een parkeerverbod aangeven, buiten de voorziene vakken … En maar liefst 86 bestuurders kregen een onmiddellijke inning omdat ze bijvoorbeeld door het oranje verkeerslicht reden of aan het gsm’en waren tijdens het rijden. Er zijn ook bestuurders geverbaliseerd omdat ze de doorlopende witte lijn overschreden. Elf bestuurders reden rond met een vervallen keuringsattest. Drie personen reden het kruispunt op zonder dat het vrij was waardoor het verkeer sterk gehinderd werd. Een keer betrapte de politie iemand die aan het roken was in de auto in aanwezigheid van een kindje. Vijf bestuurders kwamen met een waarschuwing weg omdat de verlichting van de wagen defect was. De politie heeft ook vier gevallen van sluikstort vastgesteld.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.