Gratis sport- en aqualessen in Merksem

In juni kan je elke dinsdagavond van 19.30 tot 21 uur in de tuin van het Gildenhuis pilates (1/6), tai chi (8/6 en 22/6) of yoga (15/6)  komen meedoen. Schrijf je tijdig in via het inschrijvingsformulier.

Op woensdagavonden van 20 tot 21 uur kan je mee op vrolijke zomerse muziek dansen tijdens de zumbalessen op het Kroonplein. Schrijf je in via het inschrijvingsformulier.

Vanaf zaterdag 12 juni is er de mogelijkheid om van 10.30 tot 11.30 uur wekelijks pilates te volgen in de binnentuin van het districtshuis. Deelname is gratis en inschrijven is niet nodig. Meer info vind je op de website van Sporting A: Zen in de zomer.

Ben je nu helemaal opgewarmd? Noteer dan in je agenda dat je in juli en augustus gratis aquagym en/of aquabootcamp kan volgen in het zwembad Park van Merksem.

Verder zijn er ook nog online sportlessen voor wie liever lekker thuis sport. Helemaal zin om er mee in te vliegen? Ga dan naar de website van Sporting A en ontdek het gratis sportaanbod voor deze zomer!

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.