112 nieuws Merksem

Controle in de wijk

Tijdens het afgelopen weekend heeft het wijkteam van Merksem en Luchtbal toezicht gehouden in de omgeving van onder meer de Bredabaan, Groenendaallaan, Noorderlaan, Vosseschijnstraat … De inspecteurs stelden 41 GAS-pv’s op voor bestuurders die verkeerd geparkeerd stonden. Ze zette men de wagen op de stoep, het verdrijvingsvlak, het fietspad, onrechtmatig op een plaats voor personen met een handicap … 76 bestuurders kregen een onmiddellijke inning omdat ze bijvoorbeeld door het oranje verkeerslicht reden, de doorlopende witte lijn overschreden, niet handenvrij bellen … Vijf andere bestuurders kwamen er met een waarschuwing van af. Hun verlichting werkte niet naar behoren. Er is 12 keer sluikstort vastgesteld waarbij er in enkele gevallen aanwijzingen zijn aangetroffen die kunnen leiden naar wie het sluikstort heeft achtergelaten. Er is ook één wildplasser betrapt en iemand die drugs op zak had.

Bron Lokale Politie Antwerpen

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.