Schaal Sels afgelast wegens oplopende coronacijfers

De 95ste editie van Schaal Sels Merksem is afgelast vanwege de oplopende coronacijfers. De organisatie kan de gezondheid en de veiligheid van medewerkers, renners, ordediensten en bezoekers niet voor 100 procent garanderen. De koers uit de Bingoal Cycling Cup stond gepland voor 22 augustus.

Het creƫren van een volledig gecontroleerde en coronaveilige omgeving op de Bredebaan in het centrum van Merksem is in deze omstandigheden onmogelijk, laat de organisatie weten. Een vaccinatiepaspoort of een sneltest vragen aan toeschouwers die een wielerwedstrijd bijwonen is op organisatorisch vlak niet haalbaar, ook al omdat de finale van de Schaal Sels zich afspeelt op de Bredabaan .

De bijhorende Stroboerenmarkt en de MerXem Classic worden eveneens geannuleerd.
De organisatie richt zich nu op een nieuwe editie in 2022.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.