112 nieuws Merksem

Vier halen, drie betalen

Onder meer de wijkteams, wijondersteuningsteams en de mobiele eenheid zetten in op drugsoverlast in verschillende wijken van de stad. Tijdens het afgelopen weekend is er opnieuw cash geld in beslag genomen maar ook drugs en bezwarend materiaal.

Tijdens hun patrouille zag het wijkteam van Merksem een drugsdeal gebeuren in de Van Heybeeckstraat. De verkoper bleek bij controle minderjarig te zijn. Na zijn arrestatie is bij hem thuis een huiszoeking gebeurd. Eerder dit jaar is de zestienjarige ook al eens gevat naar aanleiding van gelijkaardige feiten. Hij wordt voorgeleid bij de jeugdrechter. Tijdens de zelfde actie stelde het team nog een verkoop van drugs vast. Dat gebeurde deze keer in de Rustoordstraat. De verkoper had bij controle nog acht dosissen cocaïne op zak. Hij verkocht zijn drugs die avond met een promodeal: Drie kopen en één gratis. Ook deze zestienjarige wordt voor de jeugdrechter geleid.

Bron Lokale Politie Antwerpen

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.