112 nieuws Merksem

Wijkteam controleert op overlast

Het wijkteam van Merksem en de Luchtbal controleerde heel het weekend op verschillende vormen van overlast in hun werkgebied.

Er werden 13 parkeer- en 128 verkeersovertredingen beboet. Het gingen onder meer over het negeren van verbodsborden, het negeren van volle witte lijnen of rondrijden met de gsm in de hand.

Tijdens de controle van achtergelaten afval werden 6 sluikstorters geïdentificeerd en beboet. In één geval hoefden de inspecteurs gewoon een vochtig spoor te volgen tussen het sluikstort en de woning van de verdachte. Op andere plekken werden elektronische apparaten en slaapkamermeubilair gedumpt.

Een onverzekerde wagen werd in beslag genomen. Tot slot werd ook een supermarkt gecontroleerd die recent diende te sluiten wegens verschillende inbreuken. De zaak was opnieuw geopend maar was nog steeds in overtreding. De zaak werd opnieuw gesloten en zal zich opnieuw aan een controle mogen verwachten.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.