112 nieuws Merksem

Met drugs op het openbaar vervoer

Afgelopen vrijdag hebben het wijkteam van Merksem en Luchtbal samen met het wijkondersteuningsteam (WOT) Noord, de mobiele eenheid en de dienst hondensteun van de federale politie acht reizigers betrapt op het bezit van drugs tijdens een actie op het openbaar vervoer. Een minderjarige probeerde aan de politie te ontkomen door snel uit te stappen. De politie vermoedde dat hij drugs verhandelde. De controle die volgde was positief. Tijdens een huiszoeking op zijn adres vond de politie nog 62,48 gram marihuana, geld en een weegschaal. In zijn slaapkamer lagen drie flesjes codeïne houdende drank. De minderjarige is meegenomen voor verhoor. 272 van de 1021 gecontroleerden waren zwartrijders en kregen daar een proces-verbaal voor opgesteld. Eén iemand die verbaal agressief werd nadat hij enkele malen aangemaand werd om het mondmasker op te zetten, is bestuurlijk gearresteerd.

Bron Lokale Politie Antwerpen

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.