Ingrepen Distelhoek – Sluitberg

Van 22 tot 28 september zijn werken gepland aan Distelhoek ter hoogte van Sluitberg. Tijdens de werken geldt een omleiding via Rietschoorvelden voor verkeer uit het noorden en via Pallieterstraat voor het verkeer uit het zuiden.

Werken
Aan Distelhoek ter hoogte van Sluitberg over Graanstraat wordt een extra voetpaduitstulping aangelegd ter hoogte van een gedeelte van de parkeerstrook. Deze voetpaduitstulping verbetert de zichtbaarheid van voetgangers en fietsers ter hoogte van de kruispunten. Daarnaast maakt dit het recreatiedomein beter toegankelijk. In de voetpaduitstulping wordt een groenvak aangelegd. Het groenvak wordt beplant met een lage bloemrijke heester. Het planten gebeurt tijdens het plantseizoen, namelijk najaar 2021- voorjaar 2022.

Hinder
De aannemer voert de werken van 22 tot 28 september uit. Tijdens de werken lopen Graanstraat en Distelhoek dood op de werfzone. Graanstraat wordt tijdelijk dubbelrichting. Tijdens de werken is Sluitberg enkelrichting tussen Rietschoorvelden en Distelhoek. Er geldt een omleiding voor verkeer uit het noorden via Rietschoorvelden. Voor verkeer uit het zuiden geldt een omleiding via Pallieterstraat. Voetgangers en fietsers, met de fiets aan hand, kunnen steeds de werf passeren. Er geldt een plaatselijk parkeerverbod

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.