Tentoonstelling WK wielrennen en Schaal Sels Merksem in bibliotheek Park

Het WK wielrennen vindt dit jaar plaats in ons land. Antwerpen is de startstad van de wegritten van vrijdag 24 september tot en met zondag 26 september. Bovendien viert de wielerwedstrijd Schaal Sels Merksem zijn 100-jarig bestaan, helaas omwille van corona wel zonder koers dit jaar.

Om het WK wielrennen in de kijker te zetten en het jubileumjaar van Schaal Sels Merksem te eren, organiseert district Merksem een tentoonstelling van miniatuurrennertjes in bibliotheek Park (Van Heybeeckstraat 28A). Die zijn van de hand van Merksemnaar Martin Schijvens, die als hobby al meer dan 2500 miniatuurrennertjes beschilderde.

De tentoonstelling loopt van vrijdag 17 september tot en met woensdag 29 september en is tijdens de openingsuren van de bibliotheek te bezichtigen.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.