OLSE Merksem handbal logo

Merksem Handbal – Doornik 26 – 23

Doornik leek niet gekomen om te handballen maar om zoveel mogelijk kwetsuren te veroorzaken en de scheidsrechters lieten begaan.
Een collectief sterk Merksem moest tot op de 7de minuut Doornik naast zich dulden 4 – 4. Onder impuls van Mikolaj Borowczyk en Gergely Csabai liepen we langzaam maar zeker weg van Doornik en Sander De Herdt zette op het kwartier de 11 – 6 op het scorebord. Vanaf dit moment sloeg Doornik op alles wat bewoog gevolg opnieuw kwetsuren bij Merksem en onze ploeg totaal ontredderd. Doornik nam de wedstrijd dan ook in handen en in een mum van tijd wees het scorebord 11 – 12. Piotr kon de gemoederen tot rust brengen en Zaïd Allaf bracht Merksem op 12 – 12. Op slag van rust potte Sander De Herdt de 14 – 14.
Bij het begin van de tweede helft hielden beide ploegen elkaar in evenwicht Stijn Van De Vliet zette na 10 minuten de 19 – 18 op het bord. Pieter Schruers pakte een penalty en gaf zijn ploeg een nieuwe boost. Jarno Vinckevleugel wilde niet onderdoen en hield de volgende tien minuten zijn netten proper. Laurel Ntibashirakandi vond wel de netten en zo liepen we met nog 10 minuten op de klok weg naar een 23 – 19. Stijn Van De Vliet zette het orgelpunt 26 – 23. Nu hopen dat alle open wonden helen tegen donderdag want dan moeten we terug tegen Doornik maar dan bij hen thuis.
Merksem: Pieter Schruers 2′, Jarno Vinckevleugel 58′, Timo Luypaert, Zaïd Allaf 3, Mikolaj Borowczyk 5, Jeroen Driesen 1, Stijn Van De Vliet 3, Bjorn Luypaert, Gergely Csabai 5, Ruben Pilate, Laurel Ntibashirakandi 4, Sander De Herdt 5.
sportieve groetjes en hou het gezond,
Guido Hens

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.