112 nieuws Merksem

Twee keer in overtreding in 1 dag

Het wijkteam van Merksem volgt een massagesalon in Merksem met bijzondere aandacht op. De zaak is niet in orde met de uitbatingsvergunning voor de aangeboden diensten. In november, januari en gisteren is de zaak gecontroleerd. Telkens moest de politie vaststellen dat er zonder toelating massages aangeboden worden, dat de zaak achter gesloten deur geopend is en dat er geen inkijk in de zaak mogelijk is. Vrijdagmorgen kreeg de aanwezige dame te horen dat het verboden was om nog verdere massages aan te bieden. Ze gaf aan gevolg te geven aan dat verbod. Maar in de avond bleek de zaak, en de dame, het verbod te negeren. Opnieuw zijn de nodige vaststellingen gedaan en riskeert de uitbater een administratieve maatregel.

Bron Lokale Politie Antwerpen

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.