112 nieuws Merksem

Achtergelaten hond

De politie is gisterenavond laat gestuurd naar de Carrettestraat. Daar had iemand een hond met een lange leiband vastgemaakt ter hoogte van een bouwwerf. Toen het interventieteam ter plaatse kwam, zagen de inspecteurs dat de Duitse Herder onbeschut in het donker achtergelaten werd en dat bij buitentemperaturen niet ver van het vriespunt. Het dier blafte onophoudelijk. Er was geen drinken en eten voorzien en ondanks de lange leiband was er maar een beperkte bewegingsvrijheid. Er zijn aanwijzingen dat het dier er al meerdere uren eerder was achtergelaten en dat het dier niet voor het eerst in die omstandigheden werd vastgemaakt. De technische dienst van de politie heeft de hond meegenomen naar een opvangplaats waar het de nodige zorgen kreeg.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.