Schouwburg Noord

Met voorstelling ‘Als het weer kan’ tonen Merksemnaren moeilijke en mooie momenten uit de afgelopen 2 coronajaren

Cultureel Ontmoetingscentrum Merksemdok en De Veerman deden in het voorjaar van 2021 een oproep om mee te werken aan een theatervoorstelling over de coronacrisis. 14 bezoekers van het ontmoetingscentrum gingen de uitdaging aan en pakken nu uit met de voorstelling ‘Als het weer kan’.

10 bezoekers van het cultureel ontmoetingscentrum werkten 5 maanden lang met theatermaakster Janne de Bruin aan een theatervoorstelling over de coronacrisis. Ze deelden hun grappige, mooie en ontroerende verhalen met elkaar. Die vormden de basis voor een voorstelling over stress, verlies en frustratie, maar ook over ontdekkingen, nieuwe ontmoetingen en de creativiteit waartoe corona hen dwong.

4 andere bezoekers creëerden de kostuums onder begeleiding van ontwerpster Anita Evenepoel.

Op zaterdag 26 maart om 20.15 uur en zondag 27 maart om 14 uur wordt de voorstelling ‘Als het weer kan’ gespeeld voor het grote publiek. Tickets zijn verkrijgbaar via www.merksemdok.be/als-het-weer-kan en aan de balie van CO Merksemdok (Emiel Lemineurstraat 72) en Schouwburg Noord (Nieuwdreef 135).

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.