Merksem Handbal – Doornik 31 – 25

Merksem laat nog maar eens zien dat we in de Play-downs gesukkeld zijn door de vele kwetsuren en ziektes die we dit jaar te verwerken kregen.

Doornik kon tot op minuut 5 de leiding nemen 1 – 2, daarna hadden Slaven Barbaric en Zaïd Allaf er duidelijk genoeg van en nam Merksem het heft in handen 6 – 4 na 10 minuten. Als ook Timo Luypaert en Jeroen Driessen zich met de debatten gingen moeien kwam er bij de rust een geruststellende 14 – 10 op het scorebord.

De tweede helft begon Merksem in overdrive en Sander De Herdt nette na 5 minuten de 17 – 11, een monsterscore leek in de maak. Maar Doornik liet niet begaan en op het kwartier bij een 20 – 17 stand hadden we een outstanding Jarno Vinckevleugel nodig om erger te voorkomen. Mikolai Borowczyk en Laurel Ntibashirakandi namen een voorbeeld aan hun doelman en met nog 7 minuten te spelen was de overwinning bij een 28 – 22 stand binnen. Doornik moest dan ook met lege handen terug naar huis eindstand 31 – 25.

Merksem: Pieter Schruers, Jarno Vinckevleugel 60′,Timo Luypaert 4, Zaïd Allaf 5, Slaven Barbaric 8, Stijn Van De Vliet 1, Jeroen Driessen 2, Mikolai Borowczyk 5, Ruben Pilate, Laurel Ntibashirakandi 3, Sander De Herdt 3, Bjorn Luypaert, Gergely Csabai, Bert Hens.

 

Guido Hens

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.