Wie wordt de grote stroboer 2022?

Het Merksemse districtsbestuur zal voor de 26ste keer de ereprijs ‘Grote Stroboer’ uitreiken. Wie verdient volgens jou dit jaar deze eretitel? Laat het voor 27 juni weten.

De Grote Stroboer wordt jaarlijkse toegekend aan een verdienstelijke Merksemnaar of een Merksemse vereniging of organisatie. Ken jij iemand die zich onbaatzuchtig, geëngageerd en vol overgave inzet voor een nobel doel? Iemand die veel betekent voor Merksem of Merksemnaren bij elkaar brengt? Wil je een vereniging eren voor de initiatieven die ze organiseert of de uitzonderlijke prestaties die ze in het afgelopen jaar heeft neergezet?

Nomineer dan jouw ‘Grote Stroboer’ voor 27 juni 2022 en laat het weten via mail of brief. Vermeld daarbij de contactgegevens van de persoon of organisatie en de reden van jouw nominatie. In september wordt bekendgemaakt wie de Grote Stroboer 2022 wordt.

Een Grote Stroboer nomineren kan:

via mail naar evenementen.merksem@antwerpen.be
per brief aan District Merksem, Evenementencel, Burgemeester Jozef Nolfplein 1, 2170 Merksem

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.