112 nieuws Merksem

Wijkteam regio Noord controleert nieuwe handelszaken

Woensdag gingen twee medewerkers van het wijkteam Merksem/Luchtbal op pad om nieuwe handelszaken aan een controle te onderwerpen. Drie handelszaken werden gesloten. Eén handelszaak kreeg een proces-verbaal omwille van een gebrekkige brandveiligheid, zwartwerk en inbreuken op de deeltijdse arbeid. Een andere zaak kreeg een proces-verbaal omwille van het uitstallen van reclame van de vorige handelszaak. Er werd tenslotte nog een proces-verbaal opgesteld voor het niet invullen van het dagontvangstenboek. Eén zaak kreeg een laatste waarschuwing inzake de camerawetgeving.

Bron Lokale Politie Antwerpen

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.