OLSE Merksem handbal logo

Merksem Handbal – HBC Izegem 27 – 41

Beide teams hielden open deur dag in de verdediging. Maar Merksem had het net iets moeilijker om de torens van Izegem aan banden te leggen. Als we dan nog in acht nemen dat het doel van Izegem net iets kleiner was dan dat van Merksem, we troffen minstens 10 keer het doelhout, dan is het grote verschil aanvaardbaar.

De wedstrijd startte gelijk opgaand met youngster Hannes Weber en Zaïd Allaf in de hoofdrol. Via 5 – 4 na 10 minuten ging het naar 10 – 13 na 20 minuten. Niemand had het gevoel dat het verschil zo groot zou worden. De resterende tijd van de eerste helft kwamen onze jongens letterlijk 40 cm te kort, de dubbele meters van Izegem zorgden ervoor dat de wedstrijd boven onze hoofden werd gespeeld. Rust 10 – 20.

In de tweede helft was het Koni Herssens die Hannes Weber steun gaf en voor de nodige doelpunten zorgde. Merksem hield gelijke tred en het verschil op 10 doelpunten 27 – 37 met nog 4 minuten op de klok. Eindstand 27 – 41.

Merksem: Thibaut Masscho 20′, Jarno Vinckevleugel 40′, William Audi 3, Zaïd Allaf 5, Hannes Weber 9, Koni Herssens 7, Slaven Barbaric 1, Daniel Stanciu 1, Ilias Bouanan, Matijo Mikovic 1, Bjorn Luypaert, Bert Hens.

Guido Hens

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.