112 nieuws Merksem

Verkeerscontroles Bredabaan

Op zaterdag hield het verkeersondersteuningsteam van de regio Noord anoniem toezicht op de Bredabaan. Ze hadden onder meer oog op foutief en gevaarlijk rijgedrag van fietsers en steppers. Zij die tegen de richting en/of op het trottoir reden werden geverbaliseerd. Ook automobilisten konden niet ontsnappen aan de aandacht voor de politie. 26 bestuurders reden met de gsm in de hand. 4 personen droegen geen gordel en 2 reden door het rood. 1 elektrische brommer werd in beslag genomen. De gebruiker dacht dat hij op een fiets reed, maar diende niet te trappen. Dat betekende dat hij een inschrijving en een verzekering moest hebben voor zijn voertuig.

Bron Lokale Politie Antwerpen

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.