OLSE Merksem handbal logo

Merksem Handbal – Don Bosco Gent 20 – 27

Merksem nog maar eens met een kleinere spelersgroep, opnieuw blessureleed met Koni Herssens en schoolverplichtingen voor Hannes Weber onthoofde onze opbouwers totaal.

De overgebleven jongens hebben onder leiding van een sterke Jarno Vinckevleugel in doel en Zaïd Allaf, Sander De Herdt en Matija Mikovic die voor de nodige doelpunten zorgden een goede wedstrijd gespeeld. Zo hielden we de tegenstander binnen schot. Via 5 – 5 na 11 minuten ging het naar 8 – 10 na 22 minuten om bij de rust tegen een 10 – 14 aan te kijken na een goede eerste helft.

De tweede helft begon dramatisch voor dit gehavende Merksem na 5 minuten 10 – 17. Onze jongens legden er hun hebben en houden voor en na een kwartier staken we het hoofd aan het venster bij 17 – 20. Het achttiende doelpunt werd gemist en tegen de eindspurt van Gent hadden we geen verhaal meer. Eindstand 20 – 27.

Merksem: Thibaut Masscho, Jarno Vinckevleugel 60′, William Audi, Zaïd Allaf 6, Ilias Bouanan, Wannes Van Dijck 1, Daniel Stanciu 2, Sander De Herdt 5, Bert Hens 2, Matija Mikovic 4, Yorgo Panis, Seppe Minnebach.

Guido Hens

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.