112 nieuws Merksem

Politie is verhuisd naar nieuw regiokantoor

Midden november maakte de politie de langverwachte oversteek van de Borrewaterstraat naar het nieuwe regiokantoor voor de regio Noord op de Bredabaan.

Regio Noord bestaat uit de districten Merksem, Ekeren en Berendrecht-Zandvliet-Lillo. In het nieuwe regiokantoor vind je het wijkteam en de wijkagenten van Merksem en de Luchtbal. Ook het verkeers- en het wijkondersteuningsteam, het onthaal en het secretariaat van de regio Noord krijgen onderdak in het nieuwe kantoor.

Net als in de Borrewaterstraat wordt in het nieuwe kantoor enkel op afspraak gewerkt. Zo moet je zelf minder lang wachten en kan de politie haar werk efficiënter organiseren. Een afspraak maken doe je via www.politieantwerpen.be (doorklikken naar ‘Blauwe loket’) of via de Blauwe Lijn (0800 123 12). Heb je dringende politiehulp nodig en moet er meteen een politiepatrouille ter plaatse komen? Bel dan het noodnummer 101.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.