OLSE Merksem handbal logo

Merksem Handbal – Kraainem 24 – 24

Fel bevochten punt blijft in Merksem

Simon Van Den Bergh opende de debatten 1 – 0 in een wedstrijd waarin beide ploegen niet mochten verliezen. De zenuwen gierden letterlijk door de keel van de spelers en na 5 minuten was het slechts 1 – 1. Kraainem kwam het eerst bij zijn positieven en via 3 -4 ging het na een kwartier naar 3 – 8, en het werd nog erger 4 – 11 na 20 minuten. Matija Mikovic en Hannes Weber namen een voorbeeld aan Simon Van Den Bergh, Jarno timmerde voor de eerste maal zijn doel dicht en via 8 – 11 met nog 5 minuten op de klok ging het bij de rust naar 9 – 13.

Merksem, nu geruggesteund door onze jeugdige supporters die een tandje bijstaken, had de zenuwen in de kleedkamer gelaten. Zaïd Allaf en Sander De Hertdt vonden nu ook de weg naar doel, resultaat na 10 minuten hingen de bordjes opnieuw gelijk 15 – 15. Vanaf nu was het een echte nagelbijter, Kraainem kwam steeds een goaltje voor en Merksem, met Gergely Csabai, niet alleen als meesterverdediger maar ook als scorende pivot, samen met Matija Mikovic, hingen de bordjes steeds gelijk. Jarno Vinckevleugel ontpopte zich als meester penaltystopper liefst 3 stuks in de tweede helft. Nog 2 minuten en 23 – 24 op het bord. Simon Van Den Bergh knalde vanop de penaltystip de gelijkmaker op het bord. Nog 30 seconden en een bom van Merksem spat uiteen op de paal, het blijft 24 – 24. Kraainem versierde op de valreep nog een penalty maar Jarno Vinckevleugel redde het dik verdiende punt en hield de eindstand op 24 – 24.

Merksem: Jarno Vinckevleugel 60′, Thibo Masscho, Hannes Weber 5, Sander De Herdt 3, Matija Mikovic 3, Wannes Van Dijck, William Audi, Zaïd Allaf 3, Koni Herssens, Gerry Csabai 2, Simon Van Den Bergh 8, Bjorn Luypaert.

Guido Hens

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.