112 nieuws Merksem

VOT controleert in omgeving Bredabaan

Het verkeersondersteuningsteam (VOT) van de regio Noord hield afgelopen weekend een extra oogje in het zeil op de Bredabaan en de straten in de omgeving. Er zijn 143 processen-verbaal opgesteld. Zeven omdat bestuurders hun gsm gebruikten. Verder waren er heel wat foutparkeerders, bestuurders die verkeersborden en wegmarkeringen negeerden en ook enkele vrachtwagenbestuurders die een afslagverbod aan hun laars lapten. Twee voertuigen die voor ernstige hinder zorgden, zijn getakeld. De politie bezocht ook 41 plaatsen die voorbehouden zijn voor personen met een handicap. Op het ogenblik dat de politie er langs kwam, maakte niemand misbruik van de parkeerplaatsen of de -kaarten.

Bron Lokale Politie Antwerpen

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.