112 nieuws Merksem

Verkeerscontrole Merksem

Zaterdag organiseerde het verkeersondersteuningsteam, het wijkteam, het wijkondersteuningsteam en de verkeerspolitie een controleactie in Merksem. Er was onder meer aandacht voor mensen die misbruik maken van deelvoertuigen. Zo werd iemand achter het stuur van een deelwagen aangetroffen die veroordeeld was tot een rijverbod. Iemand op een motor reed rond zonder rijbewijs en zag de tweewieler in beslag genomen worden. De eigenaar van de motor mag zich aan een boete verwachten voor het uitlenen van de motor aan iemand zonder rijbewijs. Verder waren er boetes voor gsm-gebruik, roodlichtnegatie en foutparkeren. Een jongen van 12 reed rond op een elektrische step (minimumleeftijd: 16 jaar).

Bron Lokale Politie Antwerpen

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.