OLSE Merksem handbal logo

HC Sprimont – Merksem Handbal 29 – 21

Na de zware nederlaag thuis tegen Sprimont stapten we met een klein hartje op de bus.
Wat we wel in de koffer hadden gestoken was de wil en de spirit om er iets moois van te maken en onze huid duur te verkopen. De eerste helft waren we zeker de evenknie van de ongeslagen leiders. Onze jongens lieten de leiders lijden 9 – 9 na een kwartier. Leon Leye maakte alweer de eerste van de wedstrijd, Sander de Herdt, Hannes Weber en Bjorn Luypaert assisteerden en met een sterke Jarno Vinckevleugel in doel gingen we richting kleedkamer met een schitterende 15 – 13.
De tweede helft deden ook Matte Wouters en Matija Mikovic hun duit in het zakje maar in afwezigheid wegens ziekte van Gergely Csabai en Ilias Bouanan was de spoeling op de bank wel erg dun en moesten we ondanks Koni Herssens toch de duimen leggen. Eindstand 29 – 21.

Jarno Vinckevleugel, Matte Wouters 2, Koni Herssens 3, Leon Leye 1, Hannes Weber 5, Sander De Herdt 5, Wannes Van Dijck, Bjorn Luypaert 2, Matija Mikovic 3, Ruben Den Doncker.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.