Nummer 16 heet Lovely

Lovely is de zestiende telg in het gezin Driessens, ook wel de Ypsilon-familie genoemd omdat alle kindernamen eindigen op een Y. Hiermee komt Brigitte Dillen (39) en haar man Ivo Driessens (44)op een even aantal kinderen, ze wilden nu eenmaal geen onpaar aantal kinderen. Gisterochtend om 3u24 werd Lovely (3,450 g en 49 cm) geboren. Dit gebeurde thuis onder begeleiding van een vroedvrouw.

Bij de eerste 10 kinderen zijn de namen nog opvallender. De dochters eindigen op ‘ndy’ (Wendy, Cindy, …) en de van de zonen op een 2 dezelfde medeklinkers plus een ypsilon (Jimmy, …). Aangezien de ouders het steeds moeilijker kregen om namen te vinden die voldeden aan de regel zijn ze er van afgestapt en moeten de namen nu ‘gewoon’ op een Y eindigen.

De familie Driessens woont met zijn achttienen in een statig huis in de Dr. M. Timmermanslaan waar ze in het gezelschap zijn van zes poezen, een kaketoe, vier parkieten, twee goudvissen en een konijn. ‘Iedereen die wil, krijgt in dit gezin een huisdier’, vertelt mama Brigitte in Het Nieuwsblad.

Waarschijnlijk is Lovely de laatste, fysiek is er geen probleem, maar ze vinden het nu wel genoeg. De zwangerschap op zich is geen probleem, maar tegen het bevallen ziet Brigitte wel op. Ze beviel dan ook al 16 keer zonder epidurale. Ze wil alleszins stoppen op haar 40 om geen oude mama te zijn en omdat je vanaf een bepaald moment toch wat meer op je eigen lichaam moet beginnen letten.

De andere kinderen :
Wendy (23), Cindy (20), Jimmy (19), Brendy (18), Sonny (17), Sandy (16), Purdy (15), Chardy (11), Yorry (10), Yony (8), Britney (7), Yenty (5), Ruaby (4), Xanty (3), Pearly (1,5)

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.