CSM opent Innovation Centre voor margarine

CSM, wereldwijd de grootste leverancier van bakkerijproducten, heeft in Merksem haar Innovation Center geopend. De CSM vestiging te Merksem is beter gekend als Unipro en ligt in de Borrewaterstraat. Met het nieuwe centrum wil de bakkerijproducent de standaard in de markt voor margarines onderstrepen en haar innovatiekracht

Gerard Hoetmer, CEO van CSM, en Els Compernolle, werkzaam als expert economische ontwikkeling en innovatie bij de Gemeente Antwerpen, verzorgden de openingsceremonie. Inneke Herreman, secretaris-generaal van IMACE (International Margarine Association of the Countries of Europe) hield en toespraak over de belangrijkste uitdagingen waarmee de Europese margarine-industrie zich ziet. Ook benadrukte ze het belang van innovatie, zodat margarines een essentiële rol blijven spelen voor zowel consumenten als voedingsproducenten. Het nieuwe Innovation Center wordt een belangrijke schakel in de ontwikkeling van de nieuwste bakkerijmargarines, aldus Herreman.

Merksem is het derde van vier Europese innovatiecentra dat nu officieel in gebruik is genomen. De andere drie innovatiecentra leggen zich toe op vries- en bakkerijproducten, bakkerij-ingrediënten en zoete ingrediënten

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.