Nieuwe MUG

Over een drietal weken, tegen half mei, nemen de ziekenhuizen Jan Palfijn uit Merksem en KLINA uit Brasschaat een splinternieuwe MUG-interventiewagen in gebruik. De wagen is uitgerust met de modernste techniek die gebruik wordt bij mensen in levensgevaar: het koelingsysteem. Momenteel is de nieuwe MUG-wagen te bewonderen in de inkomhal van de kliniek ZNA Jan Palfijn. De wagen is uitgerust met de nieuwste technieken.

De nieuwste MUG-Volvo heeft een behoorlijk kostenplaatsje: zo’n 100.000 euro. Hij beschikt echter over de modernste uitrustingen en technieken: zo kunnen vanuit de MUG de EKG’s rechtstreeks worden doorgestuurd naar de computer van de cardioloog in het ziekenhuis of bij hem thuis, zodat dadelijk de resultaten kunnen besproken worden. Ook de modernste GPS-navigatie behoort tot de extra-uitrusting van deze MUG.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.