Schaal Sels op laatste zondag van augustus

Het schepencollege heeft de organisatoren van de Schaal Sels toelating gegeven om hun wielerwedstrijd op de laatste zondag van augustus te organiseren. De wedstrijd vindt dus niet meer plaats op dinsdag, maar valt nu samen met de braderie, die Bredabaan Promotions traditioneel in het laatste weekend van augustus organiseert. Volgens schepen Luc Bungeneers krijg je zo de 2 activiteiten samen en moet dit voor één groot feestweekend zorgen. Hij noemt dit in Het Nieuwsblad “een win-winsituatie voor alle partijen”. Bredabaan Promotions is echter niet opgezet met de beslissing. “We beraadslagen nog of we de braderie een week naar voren verschuiven of niet”, stelt voorzitter Julien Claes.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.