7 gewonden na ongeluk met bus

Aan de Noorderlaan raakten dinsdagochtend 7 mensen gewond nadat een lijnbus moest uitwijken en in de gracht terechtgekomen was. De snelbus Antwerpen-Zandvliet (lijn 771) reed op de Noorderlaan richting Zandvliet. Aan het kruispunt met de Havanastraat moest de bus uitwijken voor een auto die van links kwam. De bus kwam in de gracht terecht. Het ongeluk gebeurde rond 9u.

In totaal raakten zeven mensen gekwetst: vijf passagiers, de buschauffeur en de bestuurder van de personenwagen. Zij werden voor verzorging naar het Jan Palfijnziekenhuis in Merksem gebracht.

Door de takelwerken was de Noorderlaan een tijdlang afgesloten. Rond kwart na tien was de baan weer vrij voor het verkeer. De Lijn zette onmiddellijk een vervangbus in om de dienstverlening op lijn 771 te garanderen.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.