Dag van de armoede

Op zaterdag 15 oktober 2011 gaan in Merksemdok (E. Lemineurstraat 72-74, 2170 Merksem) een aantal activiteiten door in het teken van de dag van de armoede. Iedereen is welkom van 11 tot 16 uur. De activiteiten worden u aangeboden door de sociale kruidenier tWinkeltje, Sociaal Winkelpunt ACW,de Gezinsbond en scouts Jin Leo 38.

11 uur: gratis lezing “Ik ben iemand/niemand” door Guy Didelez

“Ik ben iemand/niemand” (inmiddels vierde druk)vertelt het unieke, waargebeurde verhaal van Emilie en haar gezin. Auteur Guy Didelez leest niet alleen fragmenten voor uit dit pakkend levensverhaal, hij vertelt ook over de achtergronden van het boek. Kunnen mensen echt uit armoede geraken? Hoe veranderde zijn visie op armoede tijdens het schrijven? Waarom werd hij met dit boek op het Koninklijk Paleis ontvangen? En wat met de monoloog die door Marleen Merckx gespeeld zal worden? www.ikbeniemandniemand.be

Vanaf 12 uur: lunch!

Kom proeven van een lekkere herfstsoep, een croque monsieur of Hawaï, en dit ten voordele van scouts Jin Leo 38. Een heerlijk dessertje wordt verzorgd door de sociale kruidenier tWinkeltje.

Van 13 tot 16 uur: tweedehandsbeurs

Grote rommelmarkt met baby- en kinderspullen, speelgoed, spelletjes en kledij. Gratis toegang.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.