OLSE Merksem handbal logo

Merksem Handbal – Beyne 32 – 29

Merksem schiet het best uit de startblokken. Onze youngsters Leon Leye en Mauro Abrath wezen de weg aan de anciens via 3 – 2 ging het naar 8 – 4 na 10 minuten. Hannes Weber en Simon Van Den Bergh deden ook hun duit in het zakje en zo stevenden we bij de rust af op een 15 – 12 stand.
De tweede helft ging gelijk op en nu waren het onze anciens die het hoofd koel hielden. Koni Herssens, Gergely Csabai en Bjorn Luypaert hielden geruggesteund door Jarno Vinckevleugel het verschil op het scorebord. En dan ontplofte Sander Lechantre met een hattrick bracht hij na 20 minuten het grootste verschil 29 – 24 op het scorebord. Onze jongens konden nu rustig uithandballen en hielden de punten met 32 – 29 thuis.
Met het verlies van Uilenspiegel en Waasmunster ziet de horizon er weer heel wat kleuriger uit, winst op Visé en we spelen alsnog de play offs.

Jarno Vinckevleugel, Koni Herssens 4, Gergely Csabai 1, Leon Leye 2, Wannes Van Dijck 1, Bjorn Luypaert 1, Matija Mikovic, Ruben Den Doncker, Sander Lechantre 3, Kristian Vrancx, Hannes Weber 9, Simon Van den Bergh 8, Mauro Abrath 3, Jochem Holthuizen, Yorgo Panis.

Guido Hens

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.