OLSE – Jemeppe 29 – 21

OLSE staat er terug als PLOEG

Het dipje lijkt verleden tijd. Vandaag stonden dehoofden allemaal in dezelfde richting, ook de jongens die momenteel iets minderaan de bak komen profileerden zich als één ploeg.

De eerste helft bracht een gelijkopgaande enspannende 30 minuten. OLSE steeds op voorsprong maar Jemeppe dat zijn laatstekans rook op deelname aan de play offs liet niet begaan. Dit resulteerde in een13 – 13 stand met dank aan Rik Verbraeken in een sterke verdedigendepartij tegen Guccio.

De tweede helft begon hoopgevend voor Jemeppe dat totde 10de minuut steeds de leiding opeiste OLSE kwam slag op keer gelijk 16 –16 na 10 minuten. Nu ontbonden Ward De Vos en Joost Vanderhallen hun duivels en geruggesteund dooreen alweer outstanding Joey De Haeck ging OLSE ervandoor 22 – 18 na een kwartierspelen én wie Frank Van Uytfanghe ook op het veld zette de machine bleefdraaien. Vijf minuten voor tijd 26 – 20 en op het eindsignaal 29 –21.

De andere uitslagen stromen langzaam binnen en navandaag is OLSE zeker van de beste plaats na Doornik, inderdaad OLSE verzekerdezich van de tweede plaats.

Met de inzet die OLSE vandaag ten toon stelde stevenenwe af op een geweldige play – offs.

OLSE: Stijn Sterck 8, Wim Verhaegen 5, Jos Riské 5, Ward De Vos 4, Tom Hens 4, Joost Vanderhallen 2, RikVerbraeken 1.
Jemeppe: Guccio 5, Difede 4, Pagnoul 4, Boland 2, Happart 2, Valle 2, Sovet 1, Boudrouz 1.

Guido Hens

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.