Samenwerkingsovereenkomsten

Komende vrijdag zal het Merksemse districtsbestuur nieuwe samenwerkingsovereenkomsten sluiten met 8 verschillende partners. Deze overeenkomsten willen de samenwerking tussen district en verenigingen benadrukken. Hieronder vindt u alvast de lijst met verenigingen. Nieuw in de lijst is de De Merksemse Imkerij. Deze imkerij werd in 2010 aangekondigd. Verschillende Merksemse imkers werken samen in deze vereniging. In het Fortje zullen bijenkasten komen. Er wordt ook een educatief luik voorzien, zo zullen o.a. scholen de bijenkasten kunnen bezoeken en uitleg krijgen van imkers. Tijdens de vorige editie van het Duveltjesstrand waren de imkers er op bepaalde dagen ook bij. Ze hebben al aangekondigd die ook op komende editie te doen.

De verenigingenlijst: De Merksemse Imkerij, Nieuw Merksems Kamertheater (NMKT), Koninklijk Werk der Volkstuinen – afdeling Merksem, vzw Lokaal Cultuurbeleid, De Nationale Vriendenkring der Veteranen van de Strijdkrachten – afdeling Antwerpen, Koninklijke Kring voor Heemkunde Merksem, Jongerencentrum Bouckenborgh, Het Rode Kruis – afdeling Merksem

1 comment on “Samenwerkingsovereenkomsten

  1. ww.miellerie.be

    Reeds meer dan 30 jaar imkeren wij in het hartje van Merksem met 6 imkers. Leuk om te lezen dat er NOG een ‘vereniging van merksemse imkers’ bij komt. Ik wist niet dat er zoveel imkers waren in Merksem.

    Meer weten over onze imkerij: http://www.miellerie.be

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.